Treepack specialiseert zich in muurschilderingen en straatkunstprojecten en omvat een netwerk van belgische maar ook internationale, professionele kunstenaars. 

Treepack, gevestigd te Leuven en Antwerpen beschikt over een netwerk aan belgische en internationale kunstenaren die samen al heel wat ongelooflijk prachtige en verbazingwekkende projecten verzorgden.
Ze werken concepten op maat uit, worden ingeschakeld om gebouwen en renovaties nieuw leven in te blazen en zorgen voor een aangename sfeer in jouw stad of dorp ondermeer dankzij hun prachtige muurschilderingen. 

Zo ontstond in Diest ‘Tour Elentrik’ – een project dat de monotone en grijze elektriciteitskasten aanpaakte door ze te voorzien van kunst. Het leuke aan Tour Elentrik is de samenwerking tussen de professionele kunstenaars van Treepack en lokale artiesten! Alle lokale creatieve bewoners zijn welkom en worden betrokken. Het resultaat: reeds meer dan 100 kleurrijk versierde elektriciteitskastjes in verschillende gemeenten en steden, dolenthousiaste lokale creatievelingen én bewoners!
Overtuig ook jouw gemeente deel te nemen! Meer info op de website van Treepack.

Maar Treepack doet nog veel meer. In Nederland (Eindhoven) werken ze aan een meerjarig project: de renovatie van publieke tunnels voor auto’s, fietsers en voetgangers. Een ware openlucht kunstgalerij van muurschilderingen waar ze terecht enorm fier op zijn!

Van kleine maar gedetailleerde muurschilderingen voor binnen tot grootschalige projecten op gebouwen en in steden.

Daarnaast fleuren ze ook oude schoolgebouwen en speelplaatsen op. Ook hier wordt de hele school betrokken. Je zal Treepack verder ook tegenkomen op street art festivals en kan je ze inschakelen op jouw event in de vorm van ‘live painting’ – zowel binnen, buiten als op canvas.

Dan is er nog ‘Happy at work’. Ook voor bedrijven doen ze prachtig werk. Samen met je bedrijf werken ze een concept uit op maat, gebaseerd op de geschiedenis en waarden van je bedrijf.
Zo werkten ze ook al samen met ziekenhuizen en zorgden ervoor dat patiënten kunnen herstellen in een serene en rustige omgeving door de dikwijls grijze betonnen muren met kunst te verfraaien.

Tenslotte pakten ze ook uit met een revolutionair concept: Airlite. Airlite is een 100% natuurlijke technologie die zowel op binnen- als buitenmuren kan toegepast worden en speciaal ontwikkeld werd om de luchtkwaliteit te verbeteren! Meer uitleg en info kan je vinden op de website van Treepack.

Hieronder kan je alvast genieten van enkele prachtige muurschilderingen van onze belgische kunstenaars!

Neem ook eens een kijkje naar het magisch fotobehang van Komar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *