Komar heeft een uitgebreide collectie prachtige en hoogwaardige fotobehang motieven. 

Sinds 2020 is ons leven er helemaal anders gaan uitzien. Heel wat mensen werken deeltijds of zelfs voltijds van thuis uit. Onze wensen voor een huis zijn veranderd. Zo willen we allemaal weer graag een huis met tuin. Maar we hechten ook meer belang aan hoe we wonen. We willen het graag gezellig in huis. En daarbij kan het hoogkwalitatief fotobehang van Komar zeker bij helpen.

Hebben jullie ook het laatste seizoen van The Block Australia gevolgd? Daarin konden we al zien wat de mogelijkheden vab fotobehang  zijn. Meer dan eens werd een slaapkamer ermee afgewerkt, én met succes. Vandaag ontdekten we de ongelooflijk mooie photomurals van Komar. Een nieuwe wereld ging voor ons open.

” Eersteklas ontwerpen, de hoogste printkwaliteit en jarenlange ervaring maken van Komar de perfecte partner op het gebied van wanddecoratie. “

Op de website van Komar kan je de murals ontdekken op verschillende manieren. Je kan zoeken per categorie, er zijn 4 hoofdcategorieën: natuur & planten, landschappen, steden en design. Nieuw zijn de categorieën voor de Disney en Star Wars fans. Of je kan zoeken per type kamer en ook op kleur. Daarnaast heb je nog tal van collecties en ten slotte zijn er nog de dots!

De dots zijn ongetwijfeld herkenbaar én in opmars! De elegante zelfklevende Komar Deco Dots geven net dat ietsje meer aan je kamer of ruimte. Ook hier heeft Komar een uitgebreid gamma gaande van Bauhaus en kunstgeschiedenis, over moedernatuur en planeten, tot Disnes princessen!

Is het aanbod wat te overweldigend? Kan je niet kiezen? Op de website van Komar kan je ook heel wat inspiratie opdoen. Zoek je een rustig en relaxerend ontwerp met zachte pastelkleuren en natuurlijke motieven, neem dan een kijkje onder ‘Calming moods’. Zoek je het tegenovergestelde: inspirerende, creatieve en artistieke designs met intense kleuren, check dan zeker ‘Inspiring Arts’. Kijk ook zeker even naar de mooie, minimalistische en moderne ontwerpen met een zacht kleurenpalet onder ‘Relaxing shapes’. Misschien zoek je wel iets aparts: ‘Tropical and vintage’. Hieronder enkele prachtige voorbeelden van deze categorie!

Wil je een echt unieke muurschildering, lees dan zeker hier wat meer over Treepack!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *