Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke mozaiëk wand met de knappe tegels van Mozawall®.

De mozaïek tegels van Mozawall® laten toe iedere afbeelding of patroon dat je kan bedenken om te zetten in een prachtige Italiaanse mozaïek wand, en dit mét behoud van de typische luxe uitstraling en kwaliteit. 
Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van de traditionele Italiaanse glasmozaïek, maar hebben ook heel wat voordelen ten opzichte van deze glastegels. De tegels zijn gemaakt van Pet-G kunststof en meten 45,4 bij 45,4 cm groot en hebben een dikte van slechts 1,5 tot 3,5 mm. Elke tegel bevat 576 mozaïek tegeltjes van 1,7 bij 1,7 cm. De voeg is 2 mm breed.

” Mozawall® biedt een luxe en exclusieve uitstraling en is met name onbegrensd in creatieve mogelijkheden doordat iedere afbeelding kan worden omgezet naar kleine tot zeer grote mozaïek wanden met duizenden tegeltjes die uw gewenste sfeer en beeld vertonen. ” – Mozawall®

Mozawall® tegels kunnen toegepast worden op beton, steen, gipsplaat of zelfs over bestaand tegelwerk en worden gevoegd zoals ander tegelwerk. Ze zijn nauwelijks breekbaar en waterdicht. Doordat de tegels vervaardigd zijn uit kunststof zijn ze eenvoudig te bewerken en verlijmen. Er komt geen zaag- of slijpwerk aan te pas, en dus ook geen stof. Je kan ze eenvoudig op maat snijden. Ook het integreren van een stopcontact of schakelaar is daardoor heel eenvoudig. Ben je wel wat handig, dan kan je er dus makkelijk zelf mee aan de slag!

Beelden van Mozawall.com


Elk ontwerp kan omgezet worden in een prachtige mozaïek wand. Zelfs een afbeelding met een lage resolutie kan verwerkt worden tot een grote oppervlakte mozaïek. Niet zo creatief? Mozawall® beschikt eveneens over een eigen ontwerpstudio!

” Mozawall® is waterdicht en dus ideaal voor badkamers, spa’s, sauna’s, publieke ruimtes en zwembaden. ” – Mozawall®

De afbeelding wordt op de achterkant van de in Nederland geproduceerde tegels gedrukt in CMYK full color. De tegels komen met 5 jaar garantie op kleurbehoud en breuk en zijn bovendien ook geschikt voor buiten!

We kunnen besluiten dat Mozawall® een prachtig en kwalitatief alternatief is voor de traditionele en uiterst populaire glasmozaïek. Ze geven je ruimte een ongelooflijke boost met hun luxueuze en uiterst sfeervolle uitstraling.

Beelden van Mozawall.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *