De meubels van deze Duitse designers zijn eenvoudig en minimalistisch. En net daarom vinden wij ze fantastisch!

Wij vinden deze Duitse klassiek ogende meubels alvast fantastisch. We houden simpelweg van hout. Maar de ontwerpen van das kleine b zijn ook licht, elegant en minimalistisch en passen daardoor in elk interieur. En wij zijn niet alleen. das kleine b won al verschillende Duitse design awards!
Naast hun prachtige houten boekenrekken, heeft das kleine b een betrekkelijk uitgebreid gamma aan meubels ontworpen. We overlopen even een aantal van hun mooiste stukken.

” Strakke, moderne vormen, hoogwaardige materialen en unieke detailoplossingen vormen de essentie van onze ontwerpen. ” – das kleine b

Eerst en vooral zijn er de boekenrekken Shelf b en Shelf b-eck van de hand van Jens Baumann. Het houten frame is gemaakt van eik en de stalen ondersteuning verdwijnt helemaal achter de boeken. Je boeken lijken daardoor wel te zweven aan je muur. Heel knap!

De wandrekjes zijn in verschillende formaten beschikbaar en kunnen op zich of in combinatie gebruikt worden om die kale muur aan te kleden. Shelf b-eck is ontworpen om je boekenrek ook in een hoek in te kunnen passen. Dit is vrij uniek, zeker de mooie manier waarop das kleine b dit heeft opgelost! Op de website van das kleine b vind je zelfs een tool die je makkelijk toelaat een mooie combinatie samen te stellen.

Naast de boekenrekjes heeft das kleine b ook 2 bureaumeubels ontworpen: desk bachmann en desk buckowski. Beiden zijn beschikbaar in 4 prachtige kleuren. Met deze in het oog springende meubels creëer je een werkplek die je terugbrengt tot de essentie. Er is voldoende ruimte voor een laptop, een noteblock, een lamp en wat je maar nodig hebt. Onder het bureaublad vind je ook nog een handige opbergruimte.

Tenslotte willen we nog even de erg stijlvolle gardero-b vernoemen. Deze zwevende garderobe biedt plaats aan jassen, maar je kan er ook je schoenen op kwijt. De garder-b is beschikbaar in vier verschillende maten. De schoenenrekjes zijn trouwens ook apart beschikbaar in verschillende formaten en vormen.

De producten van Das Kleine B kan je bestellen via de webshop van Decovry. Zoek even op Das Kleine B en je krijgt onmiddellijk een overzicht van alle producten!

Photos: Tom Kamlah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *