Karlsson is een internationaal gekend Nederlands klokken merk dat ook design wandklokken in zijn gamma heeft. 

Ontdek samen met ons de stijlvolle en strakke wandklokken van Karlsson. Karlsson werkt samen met zowel nationale als internationale designers en staat bekend voor zijn innovatief design met estetisch zeer mooie wandklokken van een zeer hoge kwaliteit als resultaat. Karlsson’s collectie is opgedeeld in 4 categorieën: Originals, World class, Living en Identity.

De Originals collectie is gebasseerd op Karlsson’s traditionele treinstation klokken. Ze lagen aan de basis van het ontstaan van het bedrijf in 1980. Deze klokken zijn vrij basic in ontwerp en kleur, maar zijn uiterst functioneel en tijdloos.

De World Class collectie bevat wereldklokken, digitale klokken en flipklokken die gesofisticeerd en modern zijn. Ze vervolledigen elk interieur. Zelf zijn we fan van de Minimal wandklok in deze categorie.

De Living collectie valt dan weer op door de materialen waaruit ze gemaakt zijn: keramiek, glas, hout, aluminium, enzoverder. Elke klok in deze collectie is een echt icoon. Neem eens een kijkje naar de Hue wandklok. Of wat denk je van de Mirror Numbers klokken? En misschien wel onze grootste favoriet: de Index.

 

Met de Identity collectie tenslotte kan je iets meer van je eigen identiteit in je woonkamer (of andere kamer) stoppen. Deze wandklokken hebben een sterk en uniek design. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de prachtige Sensu!

En dan willen we nog even speciaal Karlsson’s moderne versie van grootmoeders’ koekoeksklok vermelden. Een echt toppertje als je het ons vraagt. Ook erg leuk voor de kinderkamer! Elk uur zingt het vogeltje, het volume kan je (gelukkig?) regelen. De koekoeksklok is in tal van kleuren verkrijgbaar: wit, grijs, zwart, rood, olijfgroen, jungle groen, munt, blauw en roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *