Helemaal nieuw in het gamma van deze officiële partner van lego zijn deze stijlvolle houten wandrekken, opbergdozen, fotokaders en wandhaken.

LEGO kennen we natuurlijk allemaal: fantastisch speelgoed waarmee de kleinsten, maar niet alleen de kleinsten, zich creatief helemaal kunnen uitleven en zich uren kunnen amuseren. Bij LEGO denken we natuurlijk ook aan plastic. Werkelijk al hun blokjes zijn vervaardigd uit de zeer kwalitatieve ABS-korrels.

Maar al die blokjes wil je natuurlijk ergens kwijt kunnen. Iedereen kent het wel, de pijnlijke ervaring wanneer je op een rondslingerend LEGO-blokje stapt! LEGO ging daarom in zee met Room Copenhagen om functionele en kwalitatief hoogwaardige opbergproducten te ontwerpen. De plastic opbergdozen in de vorm van een LEGO-blokje en hoofdje zijn jullie wellicht allen bekend.

” Als je een zwak hebt voor het merk LEGO® – en als je geen toegevingen wilt doen aan je interieurontwerp en je eisen op vlak van kwaliteit en functionaliteit – kun je in onze collecties een overvloed aan leuke ideeën vinden. ” – Room Copenhagen

Maar daar kwamen recent enkele uiterst stijlvolle houten producten bij! En die zetten we natuurlijk graag eens in de kijker. Laten we beginnen bij de opbergdozen. Deze zijn beschikbaar in de gekende vormen, namelijk een vierkante opbergdoos met 4 noppen en een rechthoekige met 8 noppen. Ze zijn beschikbaar in twee kleuren: een lichte en een donker gebeitst eiken afwerking. De opbergdoos wordt handgemaakt van massief  FSC gecertificeerd eikenhout en kan daardoor licht variëren in kleur. Het maakt elke doos uniek.
De opbergdozen zijn, net zoals hun plastic broertje, stapelbaar. Super handig dus!

Let wel: deze houten versies zijn iets kleiner dan hun plastic broertjes. Ze zijn 31.6 cm lang, 15.8 cm diep en 11.3 cm hoog. De plastic versie is 50 cm lang.

Conclusie: deze prachtige en unieke opbergdoos trekt de aandacht in je kamer en is ideaal voor het bewaren van schrijfgerei of allerlei snuisterijen!

Naast de opbergdozen bevat het nieuwe gamma nog 3 andere leuke producten, telkens beschikbaar in diezelfde licht en donker bruine kleur. Eentje daarvan is een erg leuk wandrekje met 6 LEGO-noppen. De boekenrekjes zijn 47.8 cm lang, 7.8 cm diep en 11.5 cm hoog.

” Onze collecties lifestyle-producten bieden tijdloze kwaliteiten en een compromisloze houding ten aanzien van duurzaamheid, functionaliteit en consumentenveiligheid. ” – Room Copenhagen®

Ook de houten fotokaders zijn erg origineel en, zoals je op de foto’s hieronder kan zien, geïnspireerd op een LEGO raam van 4 noppen. De fotolijsten zijn 19,1 cm breed, 26,8 cm hoog en 4.8 cm diep. De lijst is geschikt voor 12 x 17 cm foto’s of 7 x 12 cm foto’s met een passe-partout.

Ten slotte zijn er nog de erg leuke en praktische muurhaken. Een set muurhaken bevat telkens drie stuks in drie formaten. Ze hebben een diameter van 9.4 cm, 7,8 cm en 4.7 cm.
Ze zijn eenvoudig te bevestigen en uitermate geschikt voor het ophangen van jassen, sjaals, en zelfs handtassen.

Enig nadeel aan deze toppers: je telt er wel wat meer centjes voor neer dan de gekende plastic varianten.

Veel plezier met deze top producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *