De wandmodules van Verti zijn gemaakt van een innovatief plantaardig materiaal en kunnen op talloze manieren gecombineerd worden om een ​​uniek interieurontwerp te creëren.

Deze praktische en uitzonderlijk mooie wandmodules kunnen eindeloos gecombineerd worden en geven je de vrijheid om op een praktische en mooie manier persoonlijke, verticale oplossingen te creëren. 
Het innovatieve natuurlijk BIO-materiaal waaruit ze vervaardigd zijn bestaat voor 94% uit plantaardig materiaal waardoor de producenten slechts 6% CO2 uitstoten, en ze dus praktisch koolstofneutraal zijn!

Bij het zien van de foto’s, de projecten en de mogelijkheden van dit product waren we onmiddellijk verliefd! Verti heeft een heel gamma aan wandmodules ontwikkeld die perfect bij elkaar passen, en zo je ruimte een persoonlijke en praktische touch geven. De producten zijn meestal beschikbaar in 2 maten (normaal en mini) en een tiental verschillende kleuren.

” Al onze producten hebben een gestroomlijnd en Scandinavisch design met focus op kwaliteit. Deens design is gecentreerd rond het creëren van esthetisch aangename producten op basis van Scandinavische waarden zoals functionaliteit, eenvoud en minimalisme. ” – Verti Copenhagen

Eerst en vooral is er VertiPlants. Deze wandpot met een elegant design kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kan er uiteraard een plantje in planten, maar je kan het ook gebruiken als opslagruimte in je keuken, badkamer, slaapkamer, woonruimte of zelfs in de kantoorruimte. Een dekseltje kan je appart bij aankopen. De grote versie van de Vertiplant wandmodule is ongeveer 30.1×30.1×13.6 cm groot en kan tot 3 liter bevatten. De mini versie is 15x15x7.5 cm groot en kan 0.45 liter bevatten. Er bestaat ook een leuke ‘Biofiber’-variant gemaakt van 94% zaagsel.

Naast de Vertiplants wandmodule is er ook een spiegelmodule met de naam VertiMirror. Ook deze module is beschikbaar in 2 groottes: 15x15x1.5 cm en 30x30x1.5 cm. Ook de kleur van de randjes kan je kiezen: wit of zwart. De module VertiJewelry kan dan weer perfect dienen om je juweeltjes aan te hangen. 

VertiHooks is dan weer een minimalistisch haaksysteem dat bestaat uit een achterpaneel en haken beschikbaar in zwart, wit, eik, walnoot of messing. VertiHooks is een geweldige opslagoplossing voor items die u dagelijks gebruikt en daarom ook binnen handbereik moeten zijn. Denk aan een jas, een pet, paraplu of keukenhand.

Tenslotte – deze kan niet mankeren – is er nog VertiLight! Deze minimalistische lamp heeft een eenvoudig ontwerp en kan overal in je ruimte ingepast worden. De lamp is eveneens beschikbaar in twee formaten en een tiental kleuren: 30.1×30.1×13.6 cm en 15x15x7.5 cm.

Surf zeker eens naar de website van Verti Copenhagen, je vindt er tal van ideëen en veel inspiratie om zelf met de wandmodules aan de slag te gaan.

Ik ben er zeker van dat het creatieve team van Verti in de toekomst met nog meer innovatieve en fantastisch mooie producten komt!

De producten van Verti Copenhagen kan je vinden op de webshop van Decovry. Zoek even op Verti en je krijgt onmiddellijk een overzicht op alle producten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *